skip to Main Content

SIDE EVENTS

Woensdag 29 april 2020 - Kidsday: Squash voor ieder kind

Op woensdag 29 april is het Kids Day! We organiseren samen met Jeugdfonds Sport en Cultuur en Combinatie Jeugdzorg een side event voor kinderen en hun ouders/begeleiders. Voor de kinderen worden er vier woensdagen in april squashtrainingen gegeven. De laatste woensdag, 29 april, gaan we met z’n allen naar het Klokgebouw om de landenteams te zien spelen.

Meer informatie over dit event via Willemijn Dietz: w.dietz@dpd.nl.

Donderdag 30 april 2020 - Congres Hulphond

Stichting Hulphond nodigt haar sponsoren uit om te komen luisteren naar een indrukwekkende lezing van Peter van Uhm, Nederlandse generaal buiten dienst.
Hij vertelt de aanwezigen over leiderschap, kameraadschap en over het leven als gastgezin voor een hulphond.

Meer informatie over dit event via Willemijn Dietz: w.dietz@dpd.nl.

Donderdag 30 april 2020 - Squash voor studenten

Samen met de Eindhovense studentensquashvereniging Quatsh wordt er op donderdag 30 april voor een selecte groep studenten een squashtraining gegeven bij  Squashtime Eindhoven door niemand minder dan Piëdro Sweertman, de huidig nummer 1 van Nederland. Daarna zijn alle studenten van Eindhoven welkom in het Klokgebouw om daar aanwezig te zijn bij de squashwedstrijd op Centre Court.

Meer informatie over dit event via Siem Beeks: s.beeks@dpd.nl.

Donderdag 30 april 2020 - Eenzaamheid bij ouderen

CleanLease wil door middel van cliëntparticipatie de eenzaamheid bij ouderen tackelen. Zorginstanties die zijn aangesloten bij CleanLease, worden uitgenodigd om met bewoners naar het Klokgebouw te komen. Het historische gebouw zal bij veel ouderen herinneringen van vroeger oproepen.

Meer informatie over dit event via Willemijn Dietz: w.dietz@dpd.nl.

Vrijdag 1 mei 2020 - Verbinding tussen buurtgenoten

De bewoners van Strijp-S, waar Stam & de Koning als bouwbedrijf opereert, worden uitgenodigd op vrijdag 1 mei om samen met andere buurtgenoten te komen genieten van de wedstrijden en de sfeer in het Klokgebouw.

Meer informatie over dit event via Siem Beeks: s.beeks@dpd.nl.

Zaterdag 2 mei 2020 - Conferentie “Bouncing squash to a higher level”

Tijdens deze conferentie, welke door Squash Bond Nederland wordt georganiseerd, discussiëren we met verschillende opinieleiders uit de squashwereld en squash geïnteresseerden over hoe we het niveau van de Nederlandse squash naar een hoger niveau kunnen brengen.  Tijdens dit congres zullen o.a. Bert Bouwer, voormalig succescoach bij het Nederlandse vrouwenhandbalteam, Laurens Jan Anjema, voormalige nr. 9 van de squash wereldtop, Hadrian Stiff, coach van het Ierse landenteam en verschillende PSA spelers, spreken.

Meer informatie over dit event via Willemijn Dietz: w.dietz@dpd.nl.

sponsoren

Squashtime
Squash Bond Nederland
DPD
CleanLease
Dunlop
GC biotech
Stam en de Koning
Uniglobe Smart Business Travel
Back To Top