skip to Main Content

tickets & bezoek

Tickets

Van woensdag 29 april t/m zaterdag 2 mei 2020 wordt in het Klokgebouw Eindhoven en Squashtime Eindhoven het EK Squash gehouden. Je bent van harte welkom om de wedstrijden te komen bekijken.

Voor de wedstrijden in het Klokgebouw zijn tickets verkrijgbaar voor dagsessies of avondsessies. In iedere sessie kun je twee wedstrijden bekijken. Of je koopt een combiticket voor de hele dag tegen een voordeliger tarief.

Je bent een half uur voor aanvang van de wedstrijden welkom in het Klokgebouw.

De wedstrijden in Squashtime zijn gratis toegankelijk.

Locatie

Klokgebouw

Het Centre Court van het EK. Hier vinden poule wedstrijden, halve finales en finales van Divisie 1 plaats. In dit iconische gebouw zal een glazen baan opgebouwd worden met tribunecapaciteit voor honderden toeschouwers.

Squashtime

Bij Squashtime, toonaangevend squashcentrum in Nederland en met 15 squashbanen ook één van de grootste squashcentra in Nederland, vinden poule wedstrijden van divisie 1 en 2 en de halve en hele finales van divisie 2 plaats.

Bereikbaarheid Klokgebouw

Het Klokgebouw in Eindhoven is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto en de fiets kun je er makkelijk komen. Op de website van het Klokgebouw vind je praktische informatie over de bereikbaarheid en parkeren.

Bereikbaarheid Squashtime

Squashtime is bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 406 (richting Ekkersrijt) en bus 405 (richting Achtse Barrier).
Met de auto ga je via de A2 naar afslag N2 Eindhoven Airport.

Eten en drinken

In het Klokgebouw is tegen betaling eten en drinken verkrijgbaar. Je kunt alleen met munten betalen. Deze kun je kopen via betaling met PIN.

sponsoren

Squashtime
Squash Bond Nederland
DPD
CleanLease
Dunlop
GC biotech
Stam en de Koning
Uniglobe Smart Business Travel
Back To Top